DESPRE NOI

Colegiul “Aurel Vijoli” este situat în municipiul Făgăraş şi asigură servicii de educaţie pentru elevii din Ţara Făgăraşului si nu numai.
Instituţia cuprinde ciclul primar, ciclul gimnazial, liceu tehnologic, şcoală profesională in sistem dual, şcoală postliceală şi învăţământ liceal seral si cu frecvenţa redusă.
Colegiul “Aurel Vijoli” Făgăraş a format pe parcursul a peste 130 de ani de existenţă zeci de generaţii de specialişti, tehnicieni şi muncitori cu înaltă calificare. Mulţi dintre absolvenţii noştri au fost admişi în învatamântul superior tehnic şi universitar.

Şcoala noastră oferă fiecărui elev o educaţie bazată pe competenţe. Această educaţie vizează transformarea elevului într-un om capabil să-şi continue educaţia pe tot parcursul vieţii şi care să fie şi motivat pentru a o face.
În acest scop ne propunem:
– acceptarea schimbării ca pe o oportunitate pentru elev;
– adaptarea ofertei educaţionale la cerinţele elevului şi comunităţii locale;
– implicarea activă a profesorilor şi elevilor în acţiunile de parteneriat ale şcolii cu instituţii şi organizaţii locale.

ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL DUAL

ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL

ÎNVĂȚĂMÂNT LICEAL

ÎNVĂȚĂMÂNT POSTLICEAL

Înscrieri 12-16 iunie
Invatamant DUAL: confecţioner produse textile, marochiner, operator fabricarea şi prelucrarea polimerilor şi operator la maşini cu comandă numerică, electrician, electromecanic.
Beneficii pentru elevi:
– 400lei/ lună bursa pentru toți elevii;
– bursa de merit pentru cei mai buni 3 elevi din fiecare clasă;
– uniforma gratuită:
– rechizite pentru practica gratuite;
– echipamente de practica( halat/ salopeta) si protecție gratuite;
– decontare transport;
– cămin si masa gratuite;
– practica se desfășoară în firme;
– prioritate la ANGAJARE.

Școala Profesionala Franceză, proiect inițiat de Ambasada Franței din România și de Asociația Parteneriat Cooperare și Progres, în parteneriat cu Colegiul Aurel Vijoli din Făgăraș, susținut de: Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, Primăria Municipiului Făgăraș, Ministerul Educației Naționale, Alianța Franceză din Brașov, Consiliul Județean Brașov.